Известна бургаска музикантка, направила кариера в Германия, се самоуби снощи.

...
Известна бургаска музикантка, направила кариера в Германия, се самоуби снощи.
Коментари Харесай

Трагедия! Родна музикантка се самоуби като скочи от 4-ия етаж /снимки/

Известна бургаска музикантка, направила кариера в Германия, се самоуби нощес. Това заяви "Флагман ". 57-годишната Яна Цонева е скочила от 4-ия етаж на блока си на ул. „ Странджа” 15, в центъра на града.
Тя е издъхнала 10 минути по-късно, незабавно откакто на място са пристигнали парамедиците.
Съседи, живеещи в блока на ул. „ Странджа” разказали, че четири часа преди самоубийството на госпожа Цонева, те са алармирали на тел. 112. Предупредили са ги, че тази жена е нестабилна и може да посегне на живота си.
„ Тя крещеше, блъскаше по стените и повтаряше, че ще се нагълта с хапчета и ще се самоубие. Притесних се доста. И различен път е имала прояви, само че те не бяха чак толкоз съществени. Снощи се усещаше, че тя е отвън кожата си. Позволих си да се обадя на 112, тъй като се тормозих, че може да стане нещо съдбовно ", споделя живущ в санирания блок на ул. „ Странджа”.
"Приеха позвъняването ми, само че за жалост, никой не реагира и няколко часа по-късно дамата извърши заканата си и скочи от терасата си”, прибавя той.
Яна Цонева е паднала върху капака на лек автомобил "Тойота ", след което се е приплъзнала на асфалта и е блъснала главата си смъртоносно. Издъхнала е от черепно-мозъчна контузия.
Тя е щерка на именития бургаски юрист Цонев, който бе знаково име в юридически среди на Бургаска област преди 30-ина години.
Г-жа Цонева е живяла дълго време в Германия, където е съумяла да направи доста добра кариера. Тя е известна и измежду бургаската общественост на артистите. Прибрала се е в България преди 2-3 години, описват съседи, само че още първоначално имала нервни прояви и си личало, че не е доста постоянна. Според очевидци постоянно злоупотребяла и с алкохола.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР