Известен пловдивчанин влезе в класацията за най-желани ергени у нас.

...
Известен пловдивчанин влезе в класацията за най-желани ергени у нас.
Коментари Харесай

Милионерски син от Пловдив в списъка с най-желаните ергени у нас

Известен пловдивчанин влезе в класацията за най-желани ергени у нас. Милионерският правоприемник ще се състезава за купата Ерген на годината 2016 с още куп защити родни момци.

В листата попадат поп звездата Павел Николов (дуета Павел и Венци), младите артисти Антон Григоров и Стефан Попов (сериала „ Ние, нашите и вашите), футболистите Ивайло Чочев и Александър Тонев, волейболистът Благовест Петров, баскетболистът Александър Везенков и проектант Пламен Мирянов, написа " Марица ".

Завръщане в класацията записва и фолк артистът Илиян, който се разведе и още веднъж попадна в листата на необвързаните мъже. Любопитна е и появяването на Димитър Динев-син, който след раздялата с фолк звездата Емануела още веднъж минава за един от мечтаните мъже в категорията млади и сполучливи предприемачи.

Сред най-перспективните млади мъже е и първородният внук на Симеон Сакскобурготски и негов правоприемник, Борис, откакто попадна в светлините на прожекторите, незабавно провокира вниманието на женската публика в България. Образованият и обаятелен юноша към този момент гради проекти за бъдеща политическа кариера и попадна в идната конкуренция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР