Известен британски радиоводещ, живеещ от години в Ливан, е бил

...
Известен британски радиоводещ, живеещ от години в Ливан, е бил
Коментари Харесай

Извънредно! Удушиха водещ от Радио едно СНИМКА

Известен английски радиоводещ, живеещ от години в Ливан, е бил открит мъртъв в жилището си в град Бейт Мери, източно от ливанската столица Бейрут, съобщи BBC, като се базира на ливански представител.

Новината за гибелта на Гавин Форд провокира потрес и тъга у постоянните слушатели на известното му утринно предаване по музикалната станция " Радио едно ". Разстроени фенове на Форд дадоха воля на възприятията си в обществените мрежи.

Шейсет и пет годишният Форд работеше за радиото от 90-те години на предишния век. Ливанският представител сподели, че тялото на радиоводещия е било намерено тази заран, само че отхвърли да даде детайлности за убийството му.

Телевизия Ел Би Си заяви, че журналистът е бил душен и ударен по главата, което е предизвикало гибелта му. Друг ливански представител удостовери, че Форд е бил удушен и сподели, че полицията разпитва съседите му, с цел да разбере кой го е посещавал в последните дни.

Според страницата му във Facebook, която през днешния ден беше залята от постове на скърбящи фенове, през вчерашния ден Форд е чествал рождения си ден. През декември предходната година служителката в английското посолство Ребека Дайкс бе открита убита край път покрай Бейрут. Предполагаемият й палач - водач от " Юбър " - беше арестуван и следва да бъде съден.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР