Известен афро-американски учен, който обвини отиващия си президент на Харвард

...
Известен афро-американски учен, който обвини отиващия си президент на Харвард
Коментари Харесай

Известен чернокож учен изисква отговори от борда на Харвард относно предполагаемото плагиатство на работата й от Клаудин Гей

Известен афро-американски академик, който упрекна отиващия си президент на Харвард Клодин Гей, че е ограбила работата й, упорства бордът на влиятелния университет да обясни какво тъкмо те смятат за плагиатство - откакто застанаха зад работата на закъсалия учен.

Адвокатите, представляващи Карол Суейн, някогашен професор по политически науки в университета Вандербилт, изпратиха писмо до Харвардската корпорация, най-висшият директорски орган на учебното заведение, с искане да знаят какви „ леки за правна отбрана “ институцията от Бръшляновата лига се стреми да предприеме против неразрешеното потребление на нейната работа.

„ Чрез своите дейности, бездействия и обществени изказвания по отношение на потреблението на работата на доктор Суейн, Харвардската корпорация към този момент е ангажирана с този въпрос и последващия резултат от него “, написа юрист Робърт Клайнман от името на Суейн.

Строгото писмо от 3 януари  също изисква обяснение относно  какво съставлява „ дублиращ се език “ и по кое време линията минава къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР