Изверг от Враца се размина с едва 8 месеца затвор

...
Изверг от Враца се размина с едва 8 месеца затвор
Коментари Харесай

Правосъдие?! Изверг от Враца се размина с 8 месеца затвор за блудство със 7-годишно дете

Изверг от Враца се размина с едвам 8 месеца затвор за блудничество със 7-годишно дете, научи организация BulNew. М.И. признал виновността си и по тази причина присъдата му бе понижена от магистратите.
Делото се гледа през днешния ден в Районния съд във Враца. Обвиняемият бе приет за отговорен, че на 28 юни тази година е направил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с 7-годишно дете.
По искане на подсъдимия и неговата отбрана делото мина по реда на съкратеното правосъдно разследване. М.И. признал напълно обстоятелствата, изложени в обстоятелствената част на обвинителния акт и се съгласил да не се събират доказателства за тях. При този ред на разглеждане на делото, законът задължава съда да понижи наложеното наказване с една трета. 
Първоначалната присъда, избрана от съда за това закононарушение, е 1 година „ отнемане от независимост “, което след редукцията дефинира наложеното наказване за М. И. да е 8 месеца „ отнемане от независимост “ при първичен „ общ “ режим.
Присъдата на Районен съд – Враца може да бъде обжалвана и протестирана в 15-дневен период пред Окръжен съд – Враца.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР