Изведоха със сила протестиращите представители на инициативата Системата ни убива

...
Изведоха със сила протестиращите представители на инициативата Системата ни убива
Коментари Харесай

Изведоха със сила протестиращите майки от сградата на Народното събрание

Изведоха със мощ протестиращите представители на самодейността " Системата ни убива " от постройката на Народното събрание, съобщи БГНЕС.
Протестиращите замеряха с предмети полицията. Десетки полицейски чиновници са строени пред входа на някогашния Партиен дом, където още на обяд протестиращите отидоха и до момента в който депутатите не гласоподават оставката на премиера Бойко Борисов.
 Майките от „ Системата ни убива “: Елате и ни подкрепете, готвят се да ни изхвърлят от Народното събрание Майките от „ Системата ни убива “: Елате и ни подкрепете, готвят се да ни изхвърлят от Народното събрание
От 10:00 протестиращи от “Системата ни УБИВА ”, “Изправи се ”, Орлов град и палатков лагер “Ректората&rdquo...
Според изведените, заместник-председателят на НСО се е позовал на вътрешния устав за решението да бъдат изведени протестиращите. Хората скандират " Мафия " и " Оставка ". С тях е и Мая Манолова.
Пред постройката дойде и кола за спешна помощ. Лекари от незабавна помощ влязоха в партийния дом и изнесоха на ръце младежа с увреждания, който по-рано бяха довели в Народното събрание. В колата за спешна помощ с него се качиха и две от майките. По-късно момчето слезе от кола за спешна помощ, а профилираният автомобил потегли. Настимир Ананиев твърди, че вътре е било меле. Пет индивида го хванали и го изнесли. Той е дружно с Мая Манолова и я поддържа със своята партия " Волт ".
" Забраниха на един човек с увреждане да употребява от 10 ч. през днешния ден тоалетна ", разяснява отношението на НСО Мая Манолова след изкарването на барикадиралите се майки и 24-годишният Христо, който е с увреждане. " Освен полицейско принуждение, беше нечовешко отношението. Караянчева и НСО го държаха цялостен без без тоалетна в Народното събрание. Караянчева се държи по този начин все едно постройката е нейна. Протестиращите бяха изритани и изблъскани от постройката ", сподели от своя страна Мая Манолова, която е ръководител на Гражданко придвижване " Изправисе.БГ ".

 Протест на Изправи се.БГ против измененията в Изборния кодекс Протест на " Изправи се.БГ " против измененията в Изборния кодекс
На митинг против измененията в Изборния кодекс се събраха последователи на водача на съдружие " Изправи се. Бг " Мая Манолова. В същото вре...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР