Извървяхме дълъг път. Тренирам футболисти с големи сърца. Стиснахме зъби

...
Извървяхме дълъг път. Тренирам футболисти с големи сърца. Стиснахме зъби
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Извървяхме дълъг път, моите футболисти са с големи сърца

Извървяхме дълъг път. Тренирам футболисти с огромни сърца. Стиснахме зъби и издържахме натиска на противника. Това сподели треньорът на Милан Стефано Пиоли след

Милан ще играе в Топ 4 на шампионата за 13-и път в своята история. Снощи „ росонерите “ приключиха наедно 1:1 с Наполи в мач-реванш от четвъртфиналите на шампионата и с общ резултат 2:1 не престават напред.

" Наполи ще стане първенец на Италия по безусловно подобаващ метод, само че ние сме горди, че отстранихме толкоз мощен противник. Бяха два доста равностойни мача. Нашето двойно преимущество (б. а. Милан водеше с 1:0 на почивката) ни накара да играем по-прибрани, можеше да създадем повече положения през второто полувреме, само че и по този начин е добре. Това ще ни даде доста убеденост, откакто към този момент елиминирахме и Тотнъм. Това дава мощ на тима, убеденост в качествата ни, умеене да се оправяме с напрежението ", разяснява експертът.

" Това е доста значим опит, само че би трябвало да мислим и за шампионата, тъй като или би трябвало да спечелим Шампионската лига или да приключим измежду първите четири тима в Серия А. Очарован съм поради нашите последователи, които даже и в сложните моменти, а такива имаше през този сезон, постоянно ни поддържаха ", приключи Пиоли.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР