Извършеният на канцлера на Германия Ангела Меркел тест за коронавирус

...
Извършеният на канцлера на Германия Ангела Меркел тест за коронавирус
Коментари Харесай

Първият тест за коронавирус на Меркел е отрицателен

Извършеният на канцлера на Германия Ангела Меркел тест за ковид е негативен , разгласи представител на дългогодишния водач на страната, представен от АП.
 И Ангела Меркел под карантина
И Ангела Меркел под карантина

Докторът, който е ваксинирал канцлера, е дал позитивна проба за COVID-19

Меркел е под карантина от неделя, откакто посети доктор, който е с ковид. Говорителят на канцлера заяви, че предстоят още проби през идващите дни дали Меркел е инфектирана с новия вирус.

Тя посетила лекаря, с цел да й се сложи ваксина против пневмококова зараза.

Случаите на болни от ковид в Германия се усилиха до 22 672, а умрелите са 86 , демонстрират изнесените през днешния ден данни на Институт " Робърт Кох ".

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 294 000 доказани случаи, а умрелите са близо 13 000. Регистрирани са случаи в 186 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 350 000 случаи и над 15 000 умряли в 167 страни.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР