Извънземни същества са посещавали и продължават да посещават планетата Земя.

...
Извънземни същества са посещавали и продължават да посещават планетата Земя.
Коментари Харесай

Защо се крият отвличанията от извънземни?

Извънземни същества са посещавали и не престават да посещават планетата Земя. Съвсем ясно е, че нещо се прикрива от човечеството.

За тях има разнообразни наименования – гости, звездни хора или извънземни. Което и да изберете е реалност, че те посещават нашата планета и в този момент. Освен това е ясно, че те са действителни и могат да правят действия, които значително опонират на законите на физиката.

Много държавни управления към този момент публично признаха за съществуването на извънземните. Има десетки фотографии, видеа и други данни за наличието на НЛО. Освен това има стотици достоверни свидетелски показания, които потвърждават, че „ не сме сами “.

Темата с извънземните към този момент не е табу. Данните обаче съзнателно се крият.

Че има извънземни, не се удостоверява единствено от чиновници на държавните управления и службите за разузнаване, само че и от тези, които настояват, че имат контакт с тях. Примерите за това са десетки.

Мнозина считат, че това се случва единствено в Съединени американски щати, само че в действителност не е по този начин. Има доказателства за визити на извънземни от Африка, Европа, Азия и Латинска Америка, само че и освен.

Формите на контакт с извънземни са най-различни. Съществуват данни за отвличания, при които хора са хващани и принудително „ хвърляни “ в непозната за тях обстановка.

 Отвличания от извънземни?

Обикновено отвличанията от извънземни са съпроводени от опити на извънземните да успокоят „ пленника “, до момента в който трае процесът.

При други случаи се оповестява за хипотетичен контакт чрез телепатия или посредством директен контакт, при който връзката също е телепатична.

Това са „ другарски срещи “, при които лицето, с които поддържат връзка или така наречен „ контактьор “ получава информация, която е сходна на тази, която и другите контактьори получават.

Една от общите тематики е, че би трябвало да стартираме да се грижим по-добре за нашата Планета.

Много от отвличаните от извънземни хора алармират, че съществува хибриден тип – човек-извънземно, който е резултат от провежданите от дълго време отвличания и съпътстващите ги процедури и опити.

Извънземните очевидно не желаят да се знае за тяхното наличие и по тази причина го вършат скрито. Често отвлечените не си спомнят избрани неща, което явно се прави предумишлено.

А по какъв начин се схваща, че са отвлечени?

Често за това има различен непряк очевидец. Има данни за отвличания на групи, при които някой от групата може да удостовери. Случвало се е един похитен да се срещне с различен и всеки от тях разпознава другия.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР