Извънредното заседание на Народното събрание, на което трябва да бъде

...
Извънредното заседание на Народното събрание, на което трябва да бъде
Коментари Харесай

Проф. Вили Лилков: „Добър ден“ на всички, които са се наредили на новата политическа пързалка!

Извънредното съвещание на Народното събрание, на което би трябвало да бъде определено новото държавно управление, ще стартира в 13 ч. през днешния ден -  13 декември. По този мотив някогашният народен представител от Реформаторски блок Вили Лилков разяснява съставянето на новото държавно управление и новата ръководеща коалиция. Публикуваме текста от фесйбук без редакторска интервенция: 

През 1996 година в ръководството на Българска социалистическа партия Румен Гечев е вицепремиер и министър на икономическото развиване. Очакванията, които му се разпореждат са големи. Изтъкват се младостта му, знанията, специализациите, дипломите, даже беше учреден " Клуб на жените-почитателки на Румен Гечев ". (Все още не знаехме, че е сътрудник на Държавна сигурност!) Журналистите се надпреварват да му тикат микрофоните, а той изяснява и дава обещание всичко. Наречен е Поразяващата уста! Но страната банкрутира единствено за две години под мъдрото управление на Жан Виденов и видния му заместител! Днес от ефира на Българска национална телевизия Румен Гечев съобщи:

- Моят почитан сътрудник Бойко Рашков остава в държавното управление! Това е отлично!

На забележката на водещия, че Българска социалистическа партия не са желали Бойко Рашков за министър, Поразяващата уста отговори:

- Аз ще Ви кажа нов вид... Нашият министър е в държавното управление и имаме още четирима наши министри. Така че, кой е печеливш?
Стабилно болшинство: Със 134 гласа ще бъде определено държавното управление на " Промяната "
Днес - 13 декември, Народното събрание ще гласоподава оферти от Кирил Петков Министерски съвет. За да бъде призната структурата и състав...

Водещият: " А-а-а, държахте Бойко Рашков като запаса...? "

Поразяващата уста: " Ами, добър ден! "

И аз споделям " Добър ден " на всички, които са се наредили на новата политическа пързалка!

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР