ИЗВЪНРЕДНО! Взривиха банкомат в Тракия“ СНИМКИ 100 бона излетели с

...
ИЗВЪНРЕДНО! Взривиха банкомат в Тракия“ СНИМКИ 100 бона излетели с
Коментари Харесай

Тръгва делото за взривения банкомат на ДСК

ИЗВЪНРЕДНО! Взривиха банкомат в „ Тракия “ СНИМКИ 100 бона изхвърчали с вратата на гръмнатия банкомат? СНИМКИ Двама молдовци разрушили банкомата в "Тракия ", единият избяга

Студентът от Молдова Евгени и неговият съизвършител Илия от Украйна застават пред окръжния съд през днешния ден. Те ще дават отговор пред магистратите по повдигнатите обвинявания за взривяването на банкомата на ДСК в ж.к. „ Тракия “ и още един в град София.

Припомняме, че случаят стана към 4,35 ч. преди разсъмване, на 7 юли м.г. Тогава двамата използваха горивно-кислородна примес, с цел да взривят клона на ДСК, а тежката врата на банкомата отхвърча на най-малко 10 метра и падна на алеята, където по знамение не е имало човек.

„ Взривът беше толкоз мощен, че целият блок се разтресе “, описаха тогава пред „ Марица “ живеещите в 17-етажния блок 140, който се намира в съдедство. Някои от жителите помислили, че ги люлее земетресение. От банкомата двамата се пробвали да откраднат 292 880 лв. и избягаха с “Голф “.

Според обвиняването, два дни по-рано (на 5 юли м.г.) младежите са пробвали да извършат сходно посягане с банкомат на „ Райфайзенбанк България “, който се намирал в столичния квартал Люлин.

Очаквайте детайлности в Marica.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР