ИЗВЪНРЕДНО! Кърнаре ври и кипи след нападение на роми Кърнаре

...
ИЗВЪНРЕДНО! Кърнаре ври и кипи след нападение на роми Кърнаре
Коментари Харесай

Ромите, потрошили заведение в Кърнаре, остават в ареста

ИЗВЪНРЕДНО! Кърнаре ври и кипи след нахлуване на роми Кърнаре още веднъж излиза на митинг, гъмжи от полиция СНИМКИ Ето ги братята вандали от Кърнаре Рокери и цяло Кърнаре на митинг против ромската експанзия ВИДЕО

Тримата братя роми Илиян, Исус и Янко Мянкови от село Кърнаре остават за непрекъснато в следствения арест. Това реши преди час пловдивският областен съд. Причините за налагането на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на тримата са, че може да се направи обосновано съмнение, че точно братята са причинителите, за закононарушението се планува наказване „ отнемане от независимост “, а и има заплаха да се укрият или да извършат ново закононарушение.

Тримата ще се изправят пред съда за потрошаването на заведение в село Кърнаре на 4 май. Срещу тях са повдигнати две обвинявания - за осъществяване на дръзки и цинични непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Второто обвиняване е за това, че като съизвършители, са повредели питейното заведение, като са унищожили остъклението на входната врата и – вреди на обща стойност от 350 лв..

Един от бандата е получил и обвиняване за закана за ликвидиране, която би могла да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.

Определението на пловдивският областен съд е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР