Извънредният изборен Конгрес на Българския футболен съюз ще се проведе

...
Извънредният изборен Конгрес на Българския футболен съюз ще се проведе
Коментари Харесай

Михайлов сдава властта, конгресът на БФС ще бъде на 15 март

Извънредният избирателен Конгрес на Българския футболен съюз ще се организира на 15 март в хотел " Маринела ". Това разгласи някогашният президент на централата Валентин Михов след края на днешното съвещание на Изпълнителния комитет в Националната футболна база " Бояна ".

Михов приказва пред медиите след края на съвещанието, което стартира към 13:00 часа и бе с една-единствена точка от дневния ред - насрочване на дата за Конгрес на БФС. Както авансово бе загатнато, това ще бъде 15 март, а мястото на събитието - хотел " Маринела ".

" Конгресът ще бъде на 15 март в хотел " Маринела ". Имаше разногласия за залата, аз предложих залата на Народното събрание. Оставката на Борислав Михайлов се приема на Конгрес, а не от нас ", сподели Михов във връзка с хвърлената от Михайлов оставка предходната седмица и добави, че юристите са декларирали, че няма проблем, че Михаил Касабов към момента не е вписан в Търговския указател като краткотрайно изпълняващ длъжността президент на БФС.

На въпрос дали ще се кандидатира за президентския пост, той показа: " Защо не? ", като добави, че чака доста огромни кандидатури на идния Конгрес поради обстановката във футбола и в страната.

Михов участва на днешното съвещание дружно с Венцеслав Стефанов, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Димитър Георгиев и Атанас Фурнаджиев. В Бояна бе и членът на екипа на претендента за президент на БФС Димитър Бербатов - Петър Величков.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР