Извънредният и пълномощен посланик на Съединените американски щати, Н.Пр. Херо

...
Извънредният и пълномощен посланик на Съединените американски щати, Н.Пр. Херо
Коментари Харесай

Посланикът на САЩ се срещна с олимпийците ни от Игрите в Токио

Извънредният и пълномощен дипломат на Съединените американски щати, Н.Пр. Херо Мустафа, се срещна с част от първенците, медалистите и техните треньори, показали сполучливо България на Олимпийските игри в Токио. Тя ги поздрави за достиженията и изрази вълнението, което Съединени американски щати изпитват, когато България съумява. " Силата е във Вас! Продължавайте да вдъхновявате " - бе посланието на Херо Мустафа, оповестено и на формалната фейсбук страница на американското посолство.
 Мадлен Радуканова е играла с фрактура в Токио
Мадлен Радуканова е играла с фрактура в Токио

Запазила е в загадка от останалите

Българските олимпийци бяха водени от проф. Николай Изов, заместник-председател на Българския олимпийски комитет и ректор на НСА " Васил Левски ". Той поздрави нейно превъзходителство от името на ръководителя на БОК, Стефка Костадинова и благодари за топлия банкет, вниманието и поддръжката, отдавана от американската страна на българската спортна общественост.

Проф. Изов връчи на дипломат Мустафа книгата " Българската спортна популярност ", както и покана да бъде формален посетител на тържествените събития по честване на 80-годишнината на Спортната академия през идната година. Нейно превъзходителство одобри с наслада отправената покана, като направи и предложение за първа взаимна изява на двете институции през месец април 2022 година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР