Извънредните обстоятелства отмениха планираните ревюта за показването на колекции Resort

...
Извънредните обстоятелства отмениха планираните ревюта за показването на колекции Resort
Коментари Харесай

67 от най-впечатляващите тоалети от круизните колекции, които видяхме

Извънредните условия анулираха плануваните ревюта за проявлението на сбирки Resort 2021, само че дизайнерите на огромните фешън марки откриха метод да показват към този момент готовите си модели, въпреки и единствено посредством специфични фотосесии или късометражни филми, като  например. Показахме ви по какъв начин Оливие Рустейн от се въодушеви от кино лентата „ Хубава жена “, по какъв начин Пиерпаоло Пичоли влезе в ролята на фотограф за сбирката на, по какъв начин от ни поканиха в тяхната централа в Пaриж, до момента в който ни водиха в горите до Лондон, а Виржини Виар ни подари пътешестване до Капри с моделите на. Затова пък Мария Грация Кюри от не се отхвърли от ревюто в Лече, Италия, въпреки че се организира при затворени порти, а от откриха автентичен метод да покажат спектакъла си в цъфналата ръж пред аудитория.

Сега надникваме и в част от останалите. Рикардо Тиши от Burberry се върна към главните кодове, заложени в наследството на английския бранд (като карето и тренчкота) и тъкмо по тази причина снима моделите пред разнообразни порти в Англия. Carolina Herrera пък пуснаха напряко сбирка Spring 2021 на правилото See Now, Buy Now, което я прави налична за клиентите незабавно след нейното проявление.

Алесандро Микеле от за следващ път ни демонстрира една извънредно цветна сбирка, която ни придвижва в 60-те години и Сен Тропе, когато по крайбрежията му са се разхождали Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън. В селекцията ни ще видите още и част от новите модели на Versace, Balenciaga, Nanushka, Isabel Marant, Maison Margiela и Tod’s, последните от които ни придвижват непосредствено във фабриката си, където се създават нещата. Още един автентичен метод на стилната промишленост да ни направи по-съпричастни и близки към всеки един миг от работата по основаването на една сбирка.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР