Извънредната обстановка изисква извънредни действия, каза лидерът на ДвижениетоНалице са

...
Извънредната обстановка изисква извънредни действия, каза лидерът на ДвижениетоНалице са
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС с историческа мисия за България

Извънредната конюнктура изисква изключителни дейности, сподели водачът на Движението

Налице са предпоставки за историческа задача на Движение за права и свободи в името на спасението на демократичното бъдеще на България. Това съобщи в политическия си отчет пред Х Национална отчето-изборна конференция на Движение за права и свободи ръководителят Мустафа Карадайъ. Трябва да използваме нашата мощ и сила. Трябва да бъдем дейни и да изпълним нашата стратегия за ускорено и догонващо развиване на България, безапелационен бе той. Извънредната конюнктура изисква изключителни дейности, безапелационен бе Карадайъ.

Мустафа Карадайъ особено акцентира ролята на почетния ръководител доктор Ахмед Доган за развиването на Движение за права и свободи.  „ Големите неща са присъщи на хора, които са способни да виждат бъдещето, да отприщват и контролират вътрешната мощ на груповото тяло, да насочват и да дават посоката си ”, сподели Мустафа Карадайъ. И продължи: „ Ние в Движение за права и свободи имаме редкия късмет да сверяваме часовника си с общественик, политик като доктор Ахмед Доган ”.

Движение за права и свободи отбелязва своето безпокойствие от ръководството на страната, от рецесията в опазването на здравето, от положението на образованието, сподели още Карадайъ. Според него решенията към този момент са отвън опциите на сегашния кабинет. Председателят на Движение за права и свободи  припомни, че Движението изрично настоя държавното управление и президентът да подадат оставка, да влязат в разговор със систематичните партии и да подхващат ограничения в поддръжка на бизнеса. А през коронакризата страната да бъде преведена от експертен кабинет, който да приготви почтени избори.

Мустафа Карадайъ стартира отчета си, правейки обзор на организационното положение на Движение за права и свободи през последните три години. Ако на изборите през 2017 г.  някой е поставял под подозрение единственото на партията, то на европейските и на локалните избори 2019 година, единството бе доказано, сподели ръководителят на Движение за права и свободи. И напомни, че придвижването е спечелило 47 кметове на общини. Резултатите бяха безапелационни в интерес на заедността. Единството и заедността не са просто емблема на Движение за права и свободи. Те са наша идея и наша същина. Днес това ни дава самочувствието на строители на демократична България, на стожер на демократичността в страната, на реформатори в европейски проект, акцентира Карадайъ. И съобщи: „ Нашата религия в триумфа е безапелационна. Продължаваме да залагаме на знаещи и можещи фрагменти, по този начин ще бъде и отсега нататък ”.

Движение за права и свободи би трябвало да има имунитет против всеки политически вирус, сподели още Мустафа Карадайъ. И съобщи, че в разговор в груповото тяло партията ще изследва и проучва всяка обстановка, с цел да взема съответни решения. Така можем да отговорим на обществото по повод осъществяването на националните цели и цели, безапелационен бе Карадайъ.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР