Изумително видео, на което затворници се редят на опашка, за

...
Изумително видео, на което затворници се редят на опашка, за
Коментари Харесай

Шокиращо ВИДЕО на затворници, които се редят на опашка за кока

Изумително видео, на което пандизчии се редят на опашка, с цел да смъкнат една от стотиците линии първокачествен кокаин, прилежно начертани върху маса, се появи в интернет.

Повече от дузина разчувствани пандизчии са били снимани по какъв начин се черпят с опиата, в един от коридорите на бразилски затвор, до момента в който зад тях десетки други чакат своя ред.

Във видеото може да се види и дребна група мъже, също лишени от независимост, които очевидно наблюдават обстановката да не излезе отвън надзор и внимават шумните пандизчии да одобряват по равно от кокаина, както и да не бутнат масата, върху която се намира дрогата.



Един от пандизчиите даже театралничи и се смее пред камерата на телефона, с който различен пандизчия снима кокаиновия пир.

Шокиращите фрагменти са снимани в централния затвор на южния бразилски град Порто Алегре, оповестява английският вестник Mirror.

След появяването на фрагментите в бразилските медии, полицията в страната е декларирала, че проверява случката, станала по време на тържество, проведено от най-влиятелните пандизчии в постройката.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР