Изумително е как един риалити формат може да те превърне

...
Изумително е как един риалити формат може да те превърне
Коментари Харесай

Отиват ли си: Зори от Игри на волята показа гаджето си

Изумително е по какъв начин един риалити формат може да те трансформира в звезда безусловно за часове. Е, тъкмо това се случва с участниците в следващия сезон на " Игри на волята ", в който като че ли любовта и връзките сред участниците са повече на фокус, в сравнение с самите борби и физическото показване. Както постоянно, някои от играчите са по-коментирани или по-харесвани от други, само че едно е реалност - персоналният живот на всеки от тях съставлява интерес за феновете на шоуто. 

Някои тази година, като Виктория и Цецо, Мирела и Валери и Фейгин и Георги, а май също по този начин Мани и Лефтеров, откриха любовната тръпка по време на снимачния развой, други пък са я срещнали доста преди да се запишат за присъединяване. Такъв е казусът на Зорница от племето на Непобедимите, която въпреки и да е по-млада от множеството участници, сподели мощен темперамент и устойчивост. Оказа се, че е имало кой да я чака да се завърне от шоуто и това е приятелят ѝ, с който са дружно към този момент няколко години или най-малко по този начин наподобява от изявленията ѝ в мрежата.

 

Преди няколко дни Зори реши да покаже обичания си на почитателите, като не спести нито един комплимент за него и написа следното: 

" Ами приятели…ето го и него,това е моето момче.
Моят най-хубав другар и моята сродна душа. Разбира ме, даже когато мълча. Нямам по-близък човек от него, той е всичко за мен. "
                             

Вчера пък попита почитателите си дали, съгласно тях, двамата си подхождат.
                             

Изглежда, че въпреки и да не е говорила за него, до момента в който е в шоуто, Зори има сериозна връзка, която сигурно ѝ е липсвала по време на шоуто. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР