Изумителен професионализъм демонстрирали бандитите, докато Янков отварял шофьорската врата ,единият

...
Изумителен професионализъм демонстрирали бандитите, докато Янков отварял шофьорската врата ,единият
Коментари Харесай

Румънци свили 20 000 от бизнесмена Янков

Изумителен професионализъм показали бандитите, до момента в който Янков отварял шофьорската врата,единият от крадците влезнал през задната врата в колата му. Задържани са в Ботевград, всеки миг ще бъдат доведени в полицията в Благоевград.

За броени часове обирът от автомобила на известния благоевградски предприемач Димитър Янков -Кенеди беше оголен. Крадците, които майсторски  буквално за броени минути проникнаха в автомобил БМВ на Кенеди и отмъкнаха от там 20 хиляди лв., се оказаха 2-ма румънци, които са част от известна тайфа обирджии,  упражняващи  " занаята " на територията на България и Гърция.

Единият от тях е на 53 години,другият 38-годишен.  Според източници на Struma.com, единият от крадците съумял да влезе в колата за секунди,  през задната врата, до момента в който Янков излизал през вратата на водача.

Изумителен професионализъм на бандитите, които инспекцията открила, че имат идентичен почерк на обирите си. Дебнели на " пусия ", привлечени от скъпи коли.    Румънците са арестувани отвън Благоевград, на Автомагистрала " Хемус в посока Ботевград. У тях са открити устройства, с които са блокирали заключването на колите, т.е лидерът мисли,че е заключил, а в действителност не е.   За разкриването им са помогнали охранителните камери на общината, както и камери в региона, в който е осъществена кражбата. Бизнесменът е съдействал за бързото откриване на обира.

Проверка открила, че задържаните чужденци са имали проявления и в Гърция, откъдето са влезнали в България.   

Припомняме,че кражбата стана за времето от 15 00 часа през вчерашния ден до 15. 15, когато предприемачът е слязъл от колата си и е влезнал да вземе нещо от вкъщи си,  измежду бял ден на оживената улица " Иван Гарванов " в квартал Грамада. Крадците ще бъдат докарани в Благоевград от полицейското ръководство в Ботевград, където се намират сега. Парите са у тях, само че обърнати в евро. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР