Изучаването на чужди езици и по-специално на английски език, като

...
Изучаването на чужди езици и по-специално на английски език, като
Коментари Харесай

Уебинар в подкрепа на учителите по английски език

Изучаването на непознати езици и по-специално на британски език , като интернационален инструмент за връзка и справяне с редица провокации в по-голямата част от света, е тип улеснение, което намира своето приложение при множеството деца, възпитаници и възрастни. Именно проучването на този език е едно в допълнение помощно средство, което може да надгради уменията, опциите и задачите пред всеки един от тях.

Получаването на качествени и скъпи познания и тяхното от време на време модернизиран е изключително значима задача освен за учащите се - деца, възпитаници и възрастни, само че също по този начин и за учителите, които непрекъснато се стремят към възстановяване и осъвременяване на методите на преподаване.

Именно подобен вид обогатяващи онлайн срещи провеждат и езиков и изпитен център - единственият платинен изпитен център на Cambridge Assessment English в България. В поредност от тематични уебинари опитни експерти от школата ще показват както техники за преподаване, по този начин и потребни препоръки и скъпи насоки при явяването на изпит за интернационален документ.

Първата онлайн среща ще се организира на датите 17 и 18 март. Тя е ориентирана към учителите, които ще получат отговори на въпроси, свързани с преподавателския развой, като: за какво е значимо да се преподава дружно четенето и писането при този непознат език, кои са тези действия, които ще оказват помощ на обучаемите последователно да развият своята просветеност, по какъв начин да се разпознае напредъкът при учениците и други. Лектор в първия уебинар, проведен от АВО и издателство К лет България, е Румяна Михайлова , научен координатор на детски и училищен курсове в езиковия център. Всички искащи могат да заявят присъединяване за една от датите .

С рационализиране на образователния развой при учители, възрастни и възпитаници, обществото може да усети развиването както в просветителните среди, по този начин и в всекидневието си като цяло. Ползите от добре готови и знаещи хора може да бъде тъкмо оня основен отзив, от който всички се нуждаем и който да подсигурява, че съвремието и бъдещето пред младото потомство се развиват на модерно равнище.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР