Изтощени ли сте, не искате нищо, постоянно тревожни и притеснени?

...
Изтощени ли сте, не искате нищо, постоянно тревожни и притеснени?
Коментари Харесай

Отърви се от тези навици! Крадат енергията ти!

Изтощени ли сте, не желаете нищо, непрекъснато тревожни и обезпокоени? Ясно разбирате, че енергийните запаси безусловно са на нула. Със сигурност сте станали жертва на настройки и привички, които безусловно източват силата ви.
Има привички, които безусловно изпиват силата ви:
1. Живот в предишното
Животът в предишното значи, че непрестанно преигравате в главата си събития, които от дълго време са отминали. Анализирате по какъв начин и какво е могло да се направи по друг метод, съжалявате, ядосвате се, с една дума - закачате се за нещо, което от дълго време го няма.
2. Чувство за виновност
Приемането на предишното и освобождението от виновността, която носите с години, ви разрешава да живеете пълноценно през днешния ден и да изградите щастливо бъдеще.
3. Нерешителност
 10 неща, от които да се отървете напролет: възобновяване на силата 10 неща, от които да се отървете напролет: възобновяване на силата
Пролетта е време на динамичност, придвижване и смяна. Тези промени ще се случат освен към нас, само че и от вътрешната страна, на прочувствено и енергийно...
Много от нас са толкоз привикнали да се помиряват с правенето на неща, които не желаят, единствено с цел да угодят на другите, че са ужасени да кажат тази мъничка дума: " Не! " Мислят, че ще наподобяват егоистично и зле.
4. Отказ от помощ
Винаги и във всеки тим има човек, който би предпочел безусловно да се откаже, пробвайки се да реши казуса самичък, само че в никакъв случай не би изискал помощ. Други даже извършват плана сами - единствено с цел да не делегират власт на други.
5. Прекомерно терзание
Хората, които имат навика да се тревожат, харчат забележителна част от своите прочувствени и умствени запаси за най-безполезната активност в света - решение на проблеми, които към момента не съществуват. Тревогата от всичко, което може да стане, е загуба на време и сила.
 Пет метода за справяне с разрушителните привички Пет метода за справяне с разрушителните привички
Всеки човек в даден стадий от живота си се пробва да се отърве от неприятните привички, само че без триумф тъй като не знае по какъв начин. С тези 5 метода се надя...
6. Оплаквания
Безкрайната серпантина от недоволства е изцяло контрапродуктивна. Такъв модел на държание безусловно сковава и пречи на потреблението на благоприятни условия за отваряне. Ние просто не ги виждаме.
7. Отложете го за по-късно
Обикновено отлагате проекти или отговорности, тъй като не ви се желае да се занимавате. Да кажеш, че ще направиш всичко на следващия ден е все едно да започнеш да създаваш снежна топка.
8. Винаги виждайте във всичко единствено отрицателно
 11 смъртоносни навика, които смятате за безобидни 11 смъртоносни навика, които смятате за безобидни
След 25–30 години в човешкото тяло стартират първите процеси на стареене. Все още не се виждат негативни промени, само че неприятните нави...
Ако постоянно реагирате и мислите песимистично и сте сигурни, че всичко ще  е неуспех, тогава това ще стане.
9. Желанието да контролираш всичко
стремежът да държите под надзор всичко към себе си е една от най-глупавите и изтощителни хрумвания. Това коства големи старания, което е изцяло на вятъра.
10. Невъзможност за прекъсване за почивката
Това е последният и доста неприятен табиет, който източва силата ни. Изглежда, че е толкоз елементарно, колкото седене на дивана до обичания човек, взимане на релаксиращ душ, четене на обичаната книга или гледане на филм, чат с другар по телефона.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР