Източници от израелската отбрана съобщават за безпрецедентен инцидент, който може

...
Източници от израелската отбрана съобщават за безпрецедентен инцидент, който може
Коментари Харесай

Хизбула за първи път удари с ракета Буркан израелска военна база

Източници от израелската защита оповестяват за невиждан случай, който може да промени хода на военните интервенции в района.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 875
Според тях ливанското ислямистко придвижване „ Хизбула “ е употребило за първи път ракетата „ Буркан “ при нахлуване против израелски боен обект в региона на Джал ал Диб. Като се има поради, че този вид оръжия не са се появявали преди този момент в арсенала на групировката, това събитие провокира съществено безпокойствие измежду израелското командване.

Предполага се, че ракетата „ Буркан “ е трансформация. Заради огромното количество експлозив вредите от сходен удар са доста съществени, написа Блиц.

Очевидно е имало няколко удара, защото площта, обхваната от пушек и пожари, е доста огромна.

Към момента информация за жертви и ранени не се оповестява, само че е реалност, че това е една от най-мощните офанзиви против обект на израелската войска от началото на войната.

В същото време израелските отбранителни сили не престават да напредват в северната част на Ивицата Газа.

Израелските военни демонстрираха фрагменти от наземната интервенция, по време на която бяха отблъснати редица офанзиви на „ Хамас “.

Наред с това през нощта бронирани машини и инженерни елементи проникнали надълбоко в анклава, с цел да картографират региона и да обезвредят взривни устройства.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР