Източник съобщава пред сп. People, че една от любимите двойки

...
Източник съобщава пред сп. People, че една от любимите двойки
Коментари Харесай

Заедно ли са отново Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин?

Източник оповестява пред сп. " People ", че една от обичаните двойки на Холивуд - Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин, още веднъж са дружно. Освен това представителят на артиста от " Роки " неотдавна съобщи пред Page Six: " Те взеха решение да се срещнат още веднъж вкъщи, където разговаряха и съумяха да изгладят разликите си. И двамата са извънредно щастливи ", предаде .

Новината за помиряването идва няколко дни откакто в правосъдно дело в окръг Палм Бийч, Флорида, се споделя, че 54-годишната Флавин и 76-годишният Сталоун са се съгласили, " че е в най-хубав интерес на всеки от тях поотделно и по-важното - на всички дружно като семейство, да разрешат всички въпроси, свързани с прекратяването на брака им, по заслужен, другарски и персонален метод отвън съда ".



 

Съпрузите, които подписаха брак през май 1997 година, имат дъщери Скарлет, която е на 20 години, Систин - на 24 години, и София - на 26 години. 

Флавин е подала молба " за преустановяване на брака и други облекчения " от Сталоун доскоро повече от месец, на 19 август. Тя твърдеше, че мъжът ѝ " е взел участие в съзнателно прахосване, привършване и/или разхищаване на брачното имущество, което е оказало неподходящо икономическо влияние върху фамилното имущество ", което той отхвърляше. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР