Източник: Mecal Dent Д-р Бранимир Кирилов, лекар по дентална медицина,

...
Източник: Mecal Dent Д-р Бранимир Кирилов, лекар по дентална медицина,
Коментари Харесай

Акция Красива усмивка

Източник: Mecal Dent

Д-р Бранимир Кирилов, доктор по дентална медицина, експерт по орална хирургия

Д-р Кирилов е минал през голям брой квалификационни курсове в региона на денталната имплантология при водещи международни експерти. Професионалните му ползи са ориентирани в региона на имплантологията, оралната хирургия и Pillar процедурите.
Името му се свързва с построяването, имиджа и развиването на българската школа по дентална имплантология и пластика. Ръководи семинари и съвещания в Международния образователен център по дентална имплантология IFZI – България.
През 2005 година основава клиниката по дентална медицина Медикъл Дент, която е формален представител на Международния образователен център по имплантология - IFZI, със седалище в Нюрнберг, Германия. Д-р Кирилов е сертифициран и персонално управлява и организира образованията по дентална имплантология.
Член е на Международния конгрес на оралните имплантолози – ICOI и Българския зъболекарски съюз.

Усмивката е изражение на лицето, което демонстрира наслада и благополучие. Усмивката е разбираема за всички хора, без значение от възрастта им и езика, който приказват.

Усмихването е едно от първите умения, които развиваме. Децата стартират първите си опити да се усмихват още през първия месец след раждането, като от 5-6-ия месец те употребяват усмивката в общуването с околните.

Жената, която публично е международен рекордьор по дългоденствие - Жана Калмен, отдава дългия си живот на чуството си за комизъм и на това, че постоянно се е усмихвала на протичащото се.

В наши дни от ден на ден се обръща внимание на хубостта на усмивката, което слага огромни провокации пред нас като експерти. Грижата за красивата усмивка стартира още от детските години, когато е доста значимо да създадем верни хигиенични привички, както и да се погрижим за вярното нареждане на зъбите.

Свързани публикации.. Д-р Бранимир Кирилов: Денталната имплантология предлага и естетични решения 0 Д-р Таня Барашка: Здравината на детските зъби се дефинира още по време на бременността 0 Нова, по-красива усмивка с фасети 1

В идващите години е значимо да се поддържат верни привички за профилактика, което подсигурява едно положително здраве на устата, което е значима част от хубостта на усмивката. В тази връзка би трябвало да знаем, че кариесът е инфектиран, тъй че главното изпитание е ориентирано към профилактика и ранно лекуване на кариеса.

Големият прогрес на технологиите ни разрешава да предложим на пациентите многообразие от способи за реализиране на красива усмивка. Доброто обмисляне и потреблението на съвременни технологии и модерна техника стоят в основата на положителния резултат. Минималната интервенция върху тъканите е водещ принцип при всички техники за възстановяване на усмивката.

Ние постоянно започваме планирането на лекуването с дизайн на усмивката, което ни дава опция да намерим най-краткия път до резултата, който би удовлетворил пациентите ни. За да можем да отговорим на бързото развиване на технологиите, ние влагаме в най-модерната инсталация, като сега сътворяваме “дигитален етаж “, което ще ни даде опция да автоматизираме работния развой и по този метод доста да съкратим времето за лекуване, както и да се придържаме към нашата визия за минимална интервенция върху тъканите. Методи като ортодонстко лекуване с брекети

и невидими шини, избелване на зъбите, бондинг, фасети, порцеланови корони са разнообразни благоприятни условия за възстановяване на усмивката.

Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР