Източник: Lupa.bg, снимка: Sportal.bgФолкдивата Андреа изтри публикацията си за раздялата

...
Източник: Lupa.bg, снимка: Sportal.bgФолкдивата Андреа изтри публикацията си за раздялата
Коментари Харесай

Андреа изтри публикацията за раздялата с Кубрат

Източник: Lupa.bg, фотография: Sportal.bg

Фолкдивата Андреа изтри обявата си за раздялата с Кубрат Пулев по-малко от 48 часа, откакто обществено разгласи, че се радва на живота сама.

През нощта против събота русокоската заяви в инстаграм, че била прекомерно стара за детски игрички и прекомерно млада, с цел да се омъжва и се появи с нова прическа, а под нея написа, че към този момент живее сама.

Последваха стотици мнения на нейни почитатели, които ту я окуражаваха, че е поставила завършек на дългогодишната си връзка с Кубрат, ту я укоряваха, че го е зарязала поради абсурда с американката Джени Суши. 

Близки до Андреа разкриха, че думите ѝ в обществената мрежа грубо ядосали Кобрата поради публичността, с която фолкдивата направила откровението. Боксьорът обичал да управлява всичко към много по-младата си половинка, издадоха негови другари.

„ Всичко към радялата е мощно пресилено. Те са имали тежки моменти, свързани най-много с многочислените пътувания и отсъствия на Кубрат поради подготвителни лагери и участия в мачове. Тя даже го придружи на чуването в Съединени американски щати и му оказа сериозна поддръжка към случая с Джени Суши.

Има огромна възможност двамата да преодолеят разликите “, споделят близки до двойката. И настояват, че след бомбастичното известие за раздялата той за следващ път й се обадил с пояснение в обич, което я предиздвикало да размишления и да изтрие обявата. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР