Видео: Жена дъвче кабел против кражба в магазин на Apple, за да открадне iPhone 14

...
[Източник]Жена в Югоизточен Китай попадна в националните заглавия, след като
Коментари Харесай

[Източник]

Жена в Югоизточен Китай попадна в националните заглавия, след като се твърди, че е откраднала iPhone 14 Plus на местен магазин на Apple като прегриза кабела му против кражба.

Как го направи: Кадри от охраната от магазина показват как жената спира пред дисплея и разглежда устройството за няколко минути. След това, при странен обрат на събитията, тя прехапва кабела му против кражба и го дъвче известно време.

В крайна сметка жената освобождава телефона, който крие в чантата си. След това тя бяга от магазина.

Последствията: Прерязването на кабела според съобщенията е аларма. Реагиращият персонал обаче не забеляза нищо необичайно. Още в магазина жената се престори, че небрежно разглежда продукти, за да избегне подозрение. Малко след като тя си тръгна, служителите най-накрая забелязаха опустошения кабел и липсващия телефон, което ги подтикна да се обадят на полицията.

Още от NextShark: Видео на китайска булка, която се състезава да посрещне младоженеца си, блокирана събира над 280 милиона показвания в Weibo

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Защо го направи: Жената, идентифицирана като Qiu, беше 30 минути след инцидента, точно преди да се прибере у дома. По време на разпит в полицията тя твърди, че всъщност възнамерява да си купи телефон. След като видяла цените обаче, тя решила вместо това да открадне iPhone 14 Plus. Съобщава се, че устройството струва 7000 юана ($960) в магазина.

Реакции: Инцидентът предизвика смесени реакции в китайските социални медии. Някои се съмняват дали Qiu изобщо е наясно с охранителните камери, докато други се подиграват със здравината на зъбите й.

Още от NextShark: Зеленски призовава света да вземе „превантивни мерки“, за да предотврати нахлуването в Китай от Тайван

„Ухапване от куче“, каза един потребител на Weibo.

„Качеството на кабела против кражба трябва да е лошо“, каза друг.

„Да, можете да го дъвчете, но има камери за наблюдение навсякъде“, отбеляза потребител на Weibo.

Още от NextShark: Момче от Бангладеш, което се скри в транспортен контейнер по време на скриване -seek се озовава в Малайзия

„Ако не можете да си позволите да купите нещо скъпо, тогава купете нещо евтино“, коментира друг.

 

< p>Още от NextShark: Видео: Малайзийско момиче, 6, казва на баща си защо е откраднала $300 от него

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР