Източник и снимки: Стоян Поппетров, фейсбукТри шампионски титли и два

...
Източник и снимки: Стоян Поппетров, фейсбукТри шампионски титли и два
Коментари Харесай

СКТМ „Комфорт” с три титли и два сребърни медали

Източник и фотоси: Стоян Поппетров, фейсбук

Три шампионски трофеи и два сребърни медала завоюваха гениите на СКТМ " Комфорт " от държавното състезание по тенис на маса до 10 години в Гоце Делчев.
Мирослав Шмидт и Анна Гудеманова са първенци на България в самостоятелната напдпревара. Мирослав надигра съотборникът си Виктор Димитров с 3:0 гейма, а Анна в трагичен мач се наложи над А.Симонян с 3:2 гейма.

Отборът на СКТМ „ Комфорт ” завоюва изрично и отборната купа при момчетата, а при девойките е втори.





Класиране-индивидуално:

Момчета до 10 години:
1. Мирослав Шмидт - " Комфорт " Варна
2. Виктор Димитров - " Комфорт " Варна
3.Джанер Юсеин - " Роподи " Момчилград

 

Момичета до 10 години:
1.Анна Гудеманова - " Комфорт " Варна
2. Анна Симонян - " Стоянстрой " Пловдив
3. Верджиния Кашева - Златица

 

Добро показване от „ Комфорт ” направи и Данаил Кирилов, който бе на крачка от медала след загуба с 2:3 гейма от представител на Момчилград.

Ивайло Йорданов също откри място в главната скица, само че загуби в първи кръг от бронзовия медалист Георги Прасков от Златица. На първо съревнование се явиха и Полина Енчева – 10-о място, Белослава Балканска - 11-о място и Самара Чуктай – 13-то място.

 

Отделно СКТМ „ Комфорт ” присъединяване в проведен шампионат за купата на Гоце Делчев, проведен от общината и локалният клуб. Варненските състезатели победиха Панагюрище с 3:0.
Добро показване за Данаил Кирилов, който бе на крачка от медала след загуба с 2:3 гейма от представител на Момчилград.Ивайло Йорданов също откри място в главната скица, само че загуби в първи кръг от бронзовия медалист Георги Прасков от Златица. На първо съревнование се явиха и Полина Енчева – 10-о място, Белослава Балканска - 11-о място и Самара Чуктай – 13-то място.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР