Източник и снимка: Сайт на Черно мореЧерно море привлече трети

...
Източник и снимка: Сайт на Черно мореЧерно море привлече трети
Коментари Харесай

Вратарят Георги Георгиев подписа с Черно море

Източник и фотография: Сайт на Черно море

Черно море притегли трети нов футболист. Както към този момент " Петел " писа, вратарят Георги Георгиев подписа “моряците ” и през новия сезон ще носи екипа на варненци.

31-годишният пазач е роден в Шумен. Юноша на Левски, с богата футболна кариера. Минал е през отборите на Свиленград, Локомотив Мездра, Миньор Раднево и Сливен. След това играе три години в Молдова за отборите на Тираспол и Шериф.

Впоследствие записва мачове в шампионата на Иран, където играе за отборите на Гостареш Фулад и Нафт Масжет Сюлейман. През сезон 2016/17 година носи екипа на Ботев Пловдив, а по-късно записва седем мача за румънския Дачия. След завръщането си в България продължава кариерата си в Пирин Благоевград, Верея Стара Загора, Славия, а за последно носи екипа на Левски.От 2019 година е национал на България.

Преди Георгиев Черно море подписа с Леандро Андраде и Стефан Велев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР