Източник и снимка: Николай Марков, фейсбукДнешният ви рейтинг, господа, не

...
Източник и снимка: Николай Марков, фейсбукДнешният ви рейтинг, господа, не
Коментари Харесай

Николай Марков: Предстоят сложни процеси, много по-сложни от детронирането на един престъпник

Източник и фотография: Николай Марков, фейсбук

„ Днешният ви рейтинг, господа, не е утрешният ви рейтинг! Много грешите в изчисленията ”, написа Николай Марков в персоналния си профил във фейсбук.

„ Все още сме в развой на детрониране на ББ. Този пакостник, обаче, не пристигна от космоса, а беше проекция на доста и разнообразни типове разрушителни политики провеждани през последните 18 години. Въпросният паразит нямаше да бъде вероятен, в случай че не бяха всички тези скрити и очевидни политически и различен вид незаконни играчи към него, които поддържаха по всевъзможен метод неговото политическо, а не незаконно амплоа. Гнусни и презрени същества.
___________________________________________
Единици бяха личностите в цялата страна, които разобличаваха непрестанно политическите закононарушения и плащаха кървава цена за държанието си. Другите просто ги беше боязън или слугуваха и за компенсация кешираха не малко пари и впрочем персонални и други изгоди от съучастието си. Милиони почтени същества изгубиха животите си в десетилетния незаконен пъкъл!
___________________________________________
Днес всички се прераждат в борци за правдивост и правов ред. Искат да са чисти и неопетнени, както и да не помнят някак пъклените си каузи по съучастничество в мафиотските схеми и разграбването! Не желаят и другите да си спомнят за тях, само че няма по какъв начин да им се случи.

Предстоят комплицирани процеси, доста по-сложни от детронирането на един нарушител. В едно с него ще бъдат изгорени и плевелите, а без това е невероятно придвижването напред. Старото би трябвало да почине, с цел да даде път на младите.

Недокоснатите от огъня. ”, написа още в поста си специалистът по национална сигурност.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР