Източник и снимка: МВРНа 27 август, около 16.20 часа, на

...
Източник и снимка: МВРНа 27 август, около 16.20 часа, на
Коментари Харесай

Над 80 килограма марихуана са открити на ГКПП-Кулата

Източник и фотография: Министерство на вътрешните работи

На 27 август, към 16.20 часа, на трасето за влизане на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Кулата за инспекция е спрян  влекач с полуремарке /и двете с българска регистрация/, ръководен от 50-годишен водач.

При осъществената митническа инспекция в полуремаркето е открит построен тайник. В хода на процесуално-следствените дейности при претърсването на тайника са открити и конфискувани 162  пакета, съдържащи  марихуана, с общо тегло 81.165 кг. Стойността на наркотичното вещество е в размер на 324 660 лева, пише blagoevgrad.utre.bg.

Вчера на лидера е повдигнато обвиняване по чл.242 ал.2 Наказателен кодекс /контрабанда на наркотични вещества/. С разпореждане на наблюдаващия прокурор той е арестуван за период до 72 часа.

Предстои Окръжна прокуратура - Благоевград да внесе искане за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 50-годишния водач.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР