Източник и снимка: Канал 3Полицията в Плевен задържа 25-годишен за

...
Източник и снимка: Канал 3Полицията в Плевен задържа 25-годишен за
Коментари Харесай

Крупна кражба в Плевен. Отмъкнаха лотарийни билети за над 80 хиляди лева, някои са печаливши

Източник и фотография: Канал 3

Полицията в Плевен задържа 25-годишен за кражба на лотарийни билети.  

Кражбата е станала още на 17 януари 2019 година в 08:20 часа във Второ районно управление (на МВР) - Плевен е получен сигнал за разрушен офис на компания в Плевен на улица " Гургулят ". Мястото неотложно е посетено от полицейски чиновници и е осъществен оглед. Установено е, че в помещението е проникнато на 17 януари за времето от 00:58 часа до 08:20 часа посредством разрушение на загради, крепко направени за отбрана на парцел - отрязване на железна решетка и потребление на неустановено техническо средство.  По информация на притежателя са откраднати билети на " Националната лотария " на обща стойност от 81 607 лв.,  оповестяват от ОДМВР-Плевен.

Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.195, ал.1, т.3 и т.4, по отношение на чл.194, ал.1 от Наказателен кодекс. Уведомен е прокурор. В хода на оперативно-издирвателните мероприятия и процесуално-следствени дейности са извършени разпити на очевидци пред арбитър. Назначени са експертизи. Извършени са претърсвания и изземвания, при които са открити част от инкриминираните билети, както и устройства, от които са проверявани билетите. Билетите били за разнообразни игри.  Служителите на реда са изяснили, че от тях има извоювани талони и по част от тях са получени и изплатени облаги.  Всички движимости са конфискувани и материалите са докладвани на наблюдаващия прокурор.

Установен е причинителят на закононарушението – 25-годишен от Плевен. Той е притеглен в качеството на обвинен по досъдебно произвеждане.  На 9 април 2019 година в 15:00 часа с разпореждане на прокурор в районна прокуратура – Плевен е  арестуван за период до 72 часа и наведен в ОЗ " СА ".

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР