Източник и кадър Новини.бг2019 година беше успешна за ПП ГЕРБ,

...
Източник и кадър Новини.бг2019 година беше успешна за ПП ГЕРБ,
Коментари Харесай

В ГЕРБ доволни: Доходите на хората растат. Очакват това да продължи и през 2020 г.

Източник и кадър Новини.бг

„ 2019 година беше сполучлива за Политическа партия ГЕРБ, както и за ПГ на ГЕРБ. Два избора минаха – за евродепутати и за локална власт и на тях ГЕРБ се показа безапелационно и завоюва. Чухме изказвания за оттегляне, само че обстоятелствата са напълно разнообразни и партията има сериозен брой представители в Европейския парламент и в локалната власт “, съобщи пред  NOVINI.BG  депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов.

„ Важното е обаче друго – сериозният стопански растеж, стабилността на страната, високият кредитен рейтинг на България “, сподели той.

„ Тенденцията е ясна, само че има какво да се желае - от 2017 година има едно гладко покачване на приходите “, изясни депутатът.

„ Въпреки изказванията на опозицията против ГЕРБ, Българска социалистическа партия не участва в доста от общините в България. Ние би трябвало да си дадем ясна сметка, че откакто управляваме 10 години, случилото се през 2019 година е явен знак за доверието, което ни се дава “, сподели Красимир Ципов.

Още по тематиката четете ТУК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР