Източник: ФейсбукОгромен скандал и масов бой e възникнал на летище

...
Източник: ФейсбукОгромен скандал и масов бой e възникнал на летище
Коментари Харесай

Масов бой на летище в Хановер заради военната операция на Турция в Сирия


Източник: Facebook

Огромен скандал и всеобщ пердах e зародил на летище в Хановер, Германия. В багра са взели участие 180 души, оповестяват международните осведомителни организации, написа news.bg.

Конфликтът е зародил нощес поради кюрдски митинг срещу дейностите на Турция в Сирия. Според протестиращите те са били нападнати от турски жители, пътували със аероплан на турска самолетна компания, които по това време били на летището.

Властите в Хановер са реагирали бързо. Те са употребявали сълзотворен спрей, с цел да разтърват свадата.

Видео демонстрира протестиращите, които размахват знамена и разменят удари с група мъже, които се доближават към тях, а някои от флаговете се употребяват като спонтанни оръжия.

Припомняме, след започването на интервенцията " Маслинова клонка " против кюрдските бойци в Северна Сирия и след влизането в региона на град Африн през уикенда, турските въоръжени сили разшириха акцията си към град Азаз, който се намира източно от Африн.

По време тирада през вчерашния ден президентът на Турция Реджеп Ердоган съобщи, че Турция има съглашение с Русия по отношение на военната си интервенция против подкрепяните от Съединени американски щати сирийски кюрдски милиции в региона на Африн. Ердоган съобщи, че Анкара няма да се откаже от интервенцията, до момента в който не поеме контрола над Африн, както го е направила по-рано в сирийските градове Джараблус, Ал Раи и Ал Баб.

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР