Учителка, обвинена в секс с двама ученици, беше наречена paedo“

...
Учителка, обвинена в секс с двама ученици, беше наречена paedo“
Коментари Харесай

Учителката Ребека Джойнс нарече „paedo“ от момче, от което е имала бебе, докато спореха за аборт

Учителка, упрекната в секс с двама възпитаници, беше наречена „ paedo “ от момче, от което е родила, до момента в който се караха по отношение на това дали би трябвало да направи аборт.

30-годишната Ребека Джойнс призна, че е нарушила разпоредбите за отбрана като преподавател, като е била в контакт с момчетата в Snapchat, преди да ги върне в жилището си в Salford Quays, в Салфорд, Голям Манчестър. Тя към този момент беше отстранена от работа и беше пусната под гаранция за хипотетичен секс с детето, известно като момче А, 15, когато тя прави секс с ученика - известно като момче Б, 16, от който по-късно забременя. Нито едно дете не може да бъде разпознато.

Джоунс отхвърли каквато и да е полова интензивност с момчето А. Неговата сперма беше открита от нейните чаршафи. Тя твърди, че връзката с момче Б е почнала откакто е изгубила работата си като учителка, като твърди, че не е осъществено законово закононарушение. Съдебните заседатели на Кралския съд в Манчестър чуха разногласието на Джоунс и момчето Б и не можаха да решат д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР