Мартин Луис призова британците да проверят пенсионните си планове, тъй

...
Мартин Луис призова британците да проверят пенсионните си планове, тъй
Коментари Харесай

Мартин Луис издава пенсионно предупреждение и казва „не го оставяйте случайно на бившия си“

Мартин Луис прикани британците да ревизират пенсионните си проекти, защото мнозина може в последна сметка да оставят пенсионните си спестявания на някогашния си, в случай че почине.

Предупреждението пристигна в неотдавнашния бюлетин на MoneySavingExpert.com (MSE), като Мартин означи, че казусът в действителност е по-често срещан, в сравнение с си мислите. Един почитател сподели на Мартин през X, че свекърва им е умряла неотдавна и пенсията им желае детайлности за някогашния й, макар че са се разделили преди 20 години. Те прибавиха: „ Тя щеше да плюе пера, в случай че знаеше! “

Основателят на MSE сподели, че британците би трябвало да поддържат данните си допустимо най-актуални с техните пенсионни компании. Това е по този начин, тъй като нормално не можете да оставите пенсионните си спестявания в наследството си, когато умрете и когато го извършите, вашият пенсионен снабдител ще реши какво ще прави с тях. Така че това може да докара до вашите пенсионни снабдители да предадат парите на вашия сътрудник сега, в който сте ги взели.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР