Изтичането на метан от газопровода Северен поток 2 не е

...
Изтичането на метан от газопровода Северен поток 2 не е
Коментари Харесай

Изтичането на метан по „Северен поток 2“ не е спряло


Изтичането на метан от газопровода " Северен поток 2 " не е спряло, а в противен случай - нараснало се е, съобщи RaiNews, представено от " Дарик ".

ТАСС съобщи, че повредата на метановия газопровод се е задълбочила през последните дни и че за жалост, потокът от метан, който се излива в морето, въобще не е спрял.

В удостоверение на тезата си ТАСС се базира на известие от шведската брегова защита от сутринта, в което Швеция е обяснила, че приключването на газ от " Северен поток 1 " към този момент не се вижда, до момента в който към момента има приключване на газ от " Северен поток 2 ", който по този начин и не е пуснат в употреба заради политическите различия сред Европа и Русия, свързани с нахлуването на войските на Москва в Украйна. 

" Най-малкият следен теч по " Северен поток 2 " се е нараснал спрямо първите дни и е към 30 метра ", съобщи шведската брегова защита в записка, като акцентира, че подхваща " нужните ограничения за избавяне на околната среда заради евентуалното изпускане на газ за известно време ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР