Изтичането на газ от повредения газопровод Северен поток 1 в

...
Изтичането на газ от повредения газопровод Северен поток 1 в
Коментари Харесай

Важна новина за газовия теч от Северен поток 1

Изтичането на газ от разваления газопровод " Северен поток 1 " в Балтийско море евентуално ще спре в понеделник, съобщи в четвъртък пред Ройтерс операторът на газопровода Nord Stream AG, предава БНР.

Говорител на Nord Stream AG уточни, че не е допустимо да се дадат каквито и да било прогнози за бъдещата употреба на газопровода, до момента в който не бъдат оценени вредите. От компанията също по този начин споделиха, че ще може да извърши такава оценка, единствено откакто успее да доближи региона.
-->
" Докато няма някакви резултати от оценка на вредите, не може да се вършат прогнози. Оценката на вредите може да се направи на място, незабавно щом успеем да наближим региона. В момента това е неразрешена зона ", сподели още сподели представителят на съветския оператора на газовата мрежа " Северен поток ".

И двата тръбопровода за доста милиарди долари " Северен поток 1 и 2 " - нито един от които не беше в употреба - претърпяха към момента необясними течове на газ тази седмица, които течове заплашва да ги извадят от приложимост вечно.

Снощи шефът на Датската енергийна организация Кристофер Боцаув сподели по време на конференция, че сега повече от половината от газа, намиращ се в газопроводите " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 " е липсващ заради зародилите течове.

Освен това той добави, че управляващите " чакат тръбопроводите да бъдат изпразнени от природен газ до края на седмицата “.

На същата конференция началникът на полицията в Копенхаген Ане Тонес показа, че е почнало следствие по въпроса в съдействие с шведските и немските управляващи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР