Изтекъл запис от закрита среща на парламентарната група на „Демократична

...
Изтекъл запис от закрита среща на парламентарната група на „Демократична
Коментари Харесай

ОБЗОР: Политически напрежение заради скандален запис, първи случай на маймунска шарка в Пловдив

Изтекъл запис от закрита среща на парламентарната група на „ Демократична България” демонстрира какво се случва зад кулисите на договарянията сред Българска социалистическа партия, Демократична България, Има Такъв Народ и Политическа партия за сформиране на възможен предстоящ кабинет. Въпросната среща е излъчена и на уеб страницата на Народното събрание.

„ Има подобен народ” към този момент няма никакво място в договарянията за сформиране на кабинет. Отиваме на избори. Това съобщи водачът на партията Слави Трифонов в изключително изказване във връзка изтеклия запис от среща на парламентарната група на „ Демократична България”.

Христо Иванов от своя страна съобщи, че въпросният запис се трансформира в агитационен материал, от който се популяризират обособени фрагменти и извадени от подтекста цитати. Затова в този момент ние ще качим на страницата на " Да, България " целия диалог.

Регистрираха първи случай на инфектиран с маймунска шарка в Пловдив. Това е четвъртият доказан случай на инфектиран у нас. Резултатите му са доказани на 22 юли в НЦЗПБ.

Заразеният е на 23 година, с фебрилитет и обрив, в положително общо положение. Наскоро се е завърнал от Италия и е приет в болница е в УМБАЛ „ Св. Георги “, Пловдив.

Пловдивчани всеобщо не са осведомени, че от през днешния ден маските срещу Коронавирус стават наложителни в градския превоз, болничните заведения и аптеките. Мярката бе въведена през вчерашния ден за цялата Пловдивска област поради навлизането в Етап 1 от заболеваемостта.

Днес Министерство на вътрешните работи показа решение за облекчение на жителите при издаване на български персонални документи през летния интервал. От понеделник, 25 юли в бранш „ Български документи за идентичност “ на ул. „ Волга “ 70 в Пловдив и в паспортните служби на Първо и Трето районно управление (на МВР) и РУ-Асеновград ще работят с удължено работно време от 7.30 ч. до 18.30 ч. всеки работен ден.

Пиян 13-годишен бе хванат през вчерашния ден, след получен сигнал в районното на Раковски. Момчето се е движело с лек автомобил, марка „ Опел Тигра “ в посока от Раковски към село Отец Кирилово. Автомобилът е излязъл отвън пътното платно, като е паднал в близката равнища. На място пристигнали полицейски екипи. При осъществен тест за алкохол тестът на детето отчела централизация на алкохол в кръвта му от 1,42 промила.

Хиляди пловдивчани останаха през днешния ден без вода поради токов удар в П. С. „ Изток 2 “.

Горещините станаха причина сухи треви да пламнат в региона на гара " Пловдив разпределителна ". Към мястото бяха изпратени два екипа на пожарната.

Три предложения са постъпили за изработката на ПК „ Младост” за 21 млн. лв.. Очаквано една от тях е пловдивското поделение на „ Главболгарстрой” – „ ГБС – Пловдив”, която бе определена на миналата социална поръчка. Другите две компании са „ Парсек груп”, както и софийската „ Климатроник” ООД.

След дългогодишно очакване от страна на почитателите и няколко пъти анулиране на концерти в България, Американската ню метъл и груув тайфа Slipknot най-сетне заби на Hills of Rock с стремително шоу.

Строителни компании в Пловдив, които извършват най-големите планове, са уведомили Общината, че без индексация на цените ще спрат работа след 2 седмици. Както TrafficNews писа, през вчерашния ден локалният парламент не одобри индексация на 5-те най-големи плана със 7,5 млн. лв.. След като това стана ясно, шефът ПИМК Илиян Филипов съобщи, че ще приключи контракта за Брезовско шосе. Днес той е разговарял със зам.-кмета Пламен Райчев и декларирал, че ще продължи към този момент дейностите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР