Изтърканият бял ван изглежда е бил изоставен... Предната му броня

...
Изтърканият бял ван изглежда е бил изоставен... Предната му броня
Коментари Харесай

ВВС: Как да си спасим живота при атака със смъртоносни химически агенти

Изтърканият бял ван наподобява е бил зарязан... Предната му ризница липсва, а една от задните гуми е отчасти изпусната. Няколко души се въртят в близост, приказват и се смеят в другояче тихия площад. Те не виждат, че отдолу под автомобила се извива пушек.

След няколко минути димът се трансформира в поток, който се излива към вратите от изпускателната тръба, която се издава под фургона. Тези, които стоят наоколо, са съвсем изцяло погълнати от белия облак и от една жена се чува спокоен вик, когато неочакваната смяна напразно изпраща дима в моята посока.

Въздухът минава към мен, получавам слаб усет в устата на остаряла дъвка. Чувам по какъв начин хората кашлят и скоро падат на земята. Чува се зов да се извика помощ. Други лeжат към този момент неподвижни. Отнема към 20 минути, преди зад ъгъла да се появят мъгливите сини мигащи светлини, което демонстрира, че помощта е на път. Пожарникарите се движат с тромави защитни костюми и дишат през специфични апарати. Те минават от жертва към жертва и ревизират кой може да бъде избавен и кой е оттатък помощта.

За благополучие това е събитие в дребния южен финландски град Миккели, което е единствено подготовка - подготовка за подготовка на идващия ден, в която ще симулира химическа офанзива.

Сценарият е следният. Терористична клетка е освободила отровен нервозен сътрудник на площад за пазар по време на обедната отмора. Целта е да се тества новаторска технология, която би могла да преобрази метода, по който незабавните служби реагират при офанзива с химически субстанции.
 Япония екзекутира атентатори, пуснали зарин в метрото в Токио Виж още Япония екзекутира атентатори , пуснали зарин в метрото в Токио
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР