Изтънчен пръстен с флорална форма, съдържащ 12 638 малки диаманта,

...
Изтънчен пръстен с флорална форма, съдържащ 12 638 малки диаманта,
Коментари Харесай

Пръстен с рекорден брой диаманти влезе в книгата на Гинес

Изтънчен пръстен с флорална форма, съдържащ 12 638 дребни диаманта, е спечелил място в международните върхове на Гинес, само че индийският му основател към момента не възнамерява да продаде скъпото си създание.

Наречено "Пръстенът на просперитета ", неповторимото украшение тежи малко над 165 грама.

„ Става за носене и е комфортен “, сподели 25-годишният Хариш Бансал, който дефинира дръзкото си създание като план на своите фантазии. Бансал сподели, че концепцията му пристигнала преди две години, до момента в който учел дизайн на бижута в западния град Сурат - индийския център за диаманти.



"Моята цел постоянно е била повече от 10 000 диаманта. През годините изхвърлих доста дизайни и концепции, с цел да реализира дефинитивно това ", сподели Бансал пред организация Франс прес.

В изказване неговата компания съобщи, че всяко малко венчелистче в осемслойния дизайн на пръстена е неповторимо. Бансал сподели, че към този момент е отхвърлил настояванията на евентуалните купувачи.

"В момента нямаме проекти да го продаваме ", сподели той. "Това е въпрос на горделивост за нас. Това е скъпо. "

Предишният връх, избран от Гинес, също подложен в Индия, е за пръстен, съдържащ 7 801 диаманта, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР