Изслушването на едрия земевладелец Светослав Илчовски пред депутати ще продължи

...
Изслушването на едрия земевладелец Светослав Илчовски пред депутати ще продължи
Коментари Харесай

Разобличителят Илчовски вече трябваше да е поставен под защита, смята депутат


Изслушването на едрия земевладелец Светослав Илчовски пред депутати ще продължи в петък, откакто предходния път хората на ГЕРБ съумяха да го прекратят. В сряда той приказва във краткотрайната комисия за проверка на досегашното ръководство, пред която изнесе съответни изказвания за корупция против премиера Бойко Борисов, районния министър Петя Аврамова и притежателите на " Градус ", които по думите му командват всички животновъдни ферми в България, вноса на месо, износа на слънчоглед, Агенцията по храните, Министерство на земеделието и прочие

" Този човек към този момент трябваше да бъде подложен под отбрана, тъй като сподели неща, които са извънредно рискови за ръководството " , разяснява в петък пред БНР депутатът от " Демократична България " и член на комисията Калоян Янков.

Според него би трябвало да се отсеят обстоятелствата, персонално видяното и чутото от Илчовски, от " градския фолклор, който той също до известна степен описа ".

Янков има още въпроси към Илчовски, с цел да може да отдели достоверното от разказаното пред комисията:

" При всички случаи има неща, които господин Илчовски сподели и които се „ връзват “, които са в синхрон с нещата, които знаем от по-рано . Това са записите, това са фотосите, методът, по който ГЕРБ въздейства на бизнеса и рекетира бизнеса, само че би трябвало да забележим съответните обстоятелства. "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР