Изследвания показват, че двойките, които спортуват заедно, остават заедно -

...
Изследвания показват, че двойките, които спортуват заедно, остават заедно -
Коментари Харесай

Четири причини да спортувате с колегите си

Изследвания демонстрират, че двойките, които спортуват дружно, остават дружно - и същото предписание може да важи и за сътрудниците. Няма потребност да посочваме за какво е хубаво да спортуваме - само че какви са изгодите от това да го вършим с сътрудниците.

Намалява напрежението . Много. Изследване на американска асоциация демонстрира, че спортуването с хора, които познавате, понижава напрежението с 26% и " доста подорябва качеството на живот ". Ако вършиме извършения сами, може и да не видите тези изгоди. Освен това, когато има някой край вас, той може да ви подтиква и окуражи.

По-мили сте едни с други . По-ранно проучване, извършено във Англия, демонстрира, че чиновниците, които вършат извършения на работа - като йога, аеробика или баскетбол по време на обедната отмора, се връщат на бюрото по-малко изтощени и по-продуктивни, както и по-спокойни и толерантни към сътрудниците си.

Ще ви държат виновни . По-вероятно е да извършите режима си, в случай че се упражнявате с група хора. Доклад демонстрира, че 95% от тези, които са почнали диета и извършения, с цел да понижат тежестта си дружно с още някого, се придържат към него - съпоставено със 76% от тези, които го вършат сами. А е и по-малко евентуално да изпуснете подготовка, в случай че знаете, че някой ви чака.

По-забавно е . Хората, които упражняват с сътрудници, другари или сътрудници споделят, че упражненията са им доставили по-голямо наслаждение от тези, които го вършат сами.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР