Изследователите твърдят, че слабите млади дами са привлекателни за мъжете

...
Изследователите твърдят, че слабите млади дами са привлекателни за мъжете
Коментари Харесай

Според науката: Кои пропорции са най-секси за жените?

Изследователите настояват, че слабите млади дами са привлекателни за мъжете доста по-малко от по-пухкавите си съпернички
Отдавна се води спор за това коя жена е най-секси. Представители на двата пола приказват за това, само че не е допустимо да се стигне до общ знаменател.

Учени от университета в Абърдийн в Шотландия взеха решение да оказват помощ за разрешаването на алтернативата и откриха директна връзка сред размера на тялото и сексуалността на дамата.

Изследователите са открили, че дамите с показател на телесна маса от 22,8 до 24,8 се радват на максимален триумф измежду представителите на мощната половина на човечеството, т.е. те явно не са слаби млади дами. Така да вземем за пример, момиче с растеж 165 см и тегло 65 кг, или хубавица с растеж 170 см и тегло 70 кг, съвършено ще се впишат в тези граници.

За да изчислите показателя на телесната си маса, би трябвало да употребявате елементарна формула: вземете тежестта си в килограми и го разделете на квадрата на височината си в метри. Например, ИТМ за момиче с растеж 170 см (1,7 м) и тегло 54 кг ще бъде 18,69. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР