Изследователи от Мексиканския национален политехнически институт създадоха и патентоваха назална

...
Изследователи от Мексиканския национален политехнически институт създадоха и патентоваха назална
Коментари Харесай

Учени създадоха маска за COVID-19 само за нос

Изследователи от Мексиканския народен политехнически институт сътвориха и патентоваха назална маска, която би трябвало да помогне в битката с в всекидневието, съгласно уеб страницата на мексиканското държавно управление.Това съобщи РИА Новости.
Както се отбелязва в прессъобщението, изобретението „ не е предопределено да размени обичайна маска, а би трябвало да ускори ограниченията за отбрана на здравето в тези моменти от всекидневието, когато маската би трябвало да бъде свалена: при ястие, пиянство и консултация със ортодонт ".
 Испания може да стартира да употребява имунизационни паспорти през май Испания може да стартира да употребява имунизационни паспорти през май
Испанският министър на туризма Рейес Марото съобщи в сряда, че страната може да стартира да употребява имунизационни паспорти през май, ког...
Според координатора на плана Акоста Алтамирано, концепцията за маската за носа, наречена Mask Eating, е зародила заради нуждата от спомагателна отбрана, „ изключително на фона на по-инфекциозните разновидности на SARS-CoV-2 “.
Акоста Алтамирано означи, че с цел да сътвори маската - ефикасна преграда против заразяване със SARS-CoV-2, изследователският екип е взел поради размера на частиците (по-малки от 5 микрона) и е провел оценка на разнообразни материали, до момента в който откри оптималния за производството, което е осъществено в сходство със строги стандарти за качество.
Сега откривателите водят договаряния с компания, която ще дава отговор за производството на маските за нос.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР