Изрисуваната ѝ фасада ще се запаси, обясни шефът на „Общински

...
Изрисуваната ѝ фасада ще се запаси, обясни шефът на „Общински
Коментари Харесай

В „Залата на смеха“ ще има 8D кино и електронни игри

Изрисуваната ѝ фасада ще се ресурси, изясни шефът на „ Общински пазари “ Кунчо Кунчев

„ Залата на смеха “ в Парка на младежта ще бъде възобновена, а до нея ще бъдат сложени непрекъснати атракциони, които да притеглят дребни и огромни. За реализацията на дейностите към този момент ще дава отговор предприятието „ Общински пазари “, което ще ръководят обекта.

„ Предвидил съм в началото да направя ремонт на постройката от вътрешната страна, а извън ми се желае да я запазя по този начин, както сега е изрисувана, тъй като това има своя нюанс. Но в последна сметка за това ще вземат решение архитектите по градска среда. “ Това изясни шефът на „ Общински пазари “ Кунчо Кунчев, представен от.

Той има към този момент и хрумвания вътре в самата зала да се слагат електронни игри, да се постави и 8D кино, ще останат и по този начин известните в предишния век за русенци криви огледала. В залата в този момент има 5 истински огледала, които единствено би трябвало да се полират и възстановят.

Отвън пък през лятото ще се разположат атракциони, виенско колело, въртележка, скутери, които ще се сменят на несъмнено време, с цел да е забавно на русенци и да не омръзва, разясни Кунчев.

Освен за положителното въодушевление той е помислил и за храната - планувал е да сложи фургон за стрийт фууд, питиета и кафе.

Припомняме, че до момента оборудването беше обещано чартърен от Общината на компания, която имаше желание да ремонтира и отвори за занимания емблематичното за града оборудване като го трансформира в Детски увеселителен център с кафе-бар. Договорът за наемните връзки беше подписан за 7 години, само че на 1 март 2022 година двете страни по взаимно единодушие са прекратили съглашението си, оповестиха от фирмата-наемател.

През 2019 година потегли подписка за възобновяване на затворената преди повече от 30 години “Зала на смеха “ в достоверния ѝ тип. Петицията беше обновена на 13 януари 2021 година

Преди да стартират дейностите по възобновяване на постройката следва на идващото си съвещание Общинският съвет да позволи прехвърлянето на правото на ръководство на „ Залата на смеха “ към Общинското комерсиално сдружение „ Общински пазари “ ЕООД.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР