Израелският външен министър Ели Коен категорично отхвърли призивите за прекратяване

...
Израелският външен министър Ели Коен категорично отхвърли призивите за прекратяване
Коментари Харесай

Израелският първи дипломат: Хамас“ са новите нацисти

Израелският външен министър Ели Коен изрично отхвърли апелите за преустановяване на огъня в линията Газа в изявление пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, съобщи ДПА.

Коен попита риторично Съвета какъв би трябвало да бъде " пропорционалният отговор " на убийството на бебета, изнасилването на дами и обезглавяването на жертви.

Израелският външен министър сподели фотоси на някои от над 200-те души, държани за заложници в Газа.

„ Как можеш да се съгласиш на преустановяване на огъня с някой, който се е заклел да те убие и да унищожи личното ти битие? “, увеличи звук Коен. „ Ние не сме избрали тази война, само че не се съмнявайте, че ще спечелим “, сподели той.

Коен назова „ Хамас “ – въоръжената формация, която извърши кланетата на 7 октомври в Южен Израел, при които бяха убити над 1400 жертви – " новите нацисти ", съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Точно както цивилизованият свят се сплоти, с цел да победи нацистите, по този начин както цивилизованият свят се сплоти, с цел да победи „ Ислямска страна “, цивилизованият свят би трябвало да застане единен зад Израел, с цел да победи „ Хамас “, безапелационен беше министър Коен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР