Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври

...
Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври
Коментари Харесай

Израел ограничава събиранията на хора след рекорден брой нови случаи на коронавирус

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и върна рестриктивните мерки за събиранията на хората предвид на доказания рекорден брой нови коронавирусни инфекции за денонощие, съобщи ДПА.

Предвижда се в обекти като храмове, питейни заведения и клубове да могат да се събират до 50 души. Досега те можеха да бъдат до 250. За някои по-малки затворени пространства даже е планувано оптимално позволеният брой на хората вътре да бъде 20 души.

"Трябва да се върнем към политиката на рестрикции, с цел да изравним още веднъж кривата ", сподели Нетаняху. Той добави, че в противоположен случай ситуацията може да излезе отвън надзор.

Израел записва най-големия брой нови случаи на COVID-19 от съвсем два месеца

Решението беше взето, откакто през вчерашния ден израелското министерство на опазването на здравето удостовери рекордните 966 нови случая на ковид, най-големия брой нови случаи за денонощие от началото на пандемията.

Предишният връх в Израел за денонощие беше 819 души, регистрирани на 3 април. Досега в Израел са открити общо 26 452 случая на ковид и 324 свързани с вируса смъртни случая, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР