Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви, че никой няма да спре

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви, че никой няма да спре
Коментари Харесай

Нетаняху: Никой няма да ни спре да победим Хамас

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи, че никой няма да спре Израел да реализира победа във войната си против бойците на Хамас в Ивицата Газа, съобщи Агенция Франс Прес.


" Никой няма да ни спре - нито Хага, нито Оста на злото, нито никой различен. Възможно и належащо е да продължим до успеха и ние ще го създадем ", съобщи Нетаняху на конференция по малкия екран, до момента в който войната в Газа навлиза в своя стотен ден на 14 януари.

Нетаняху имаше поради делото, заведено в най-висшата правосъдна инстанция на Организация на обединените нации - Международния съд в Хага, в което се твърди, че израелската атака е в нарушаване на Конвенцията на Организация на обединените нации за геноцида, както и на съюза от подкрепяни от Иран въоръжени групировки в целия Близък изток, наименуван " Ос на съпротивата ".

Израелският министър-председател съобщи, че военната офанзива в Газа към този момент е " отстранила множеството от батальоните на Хамас " в обсадената палестинска територия.

Той също по този начин сподели, че разселените от северната част на Газа няма да могат скоро да се върнат по домовете си.

" Съществува интернационално право и то гласи едно просто нещо - премахваш едно население и не му разрешаваш да се върне, до момента в който съществува заплаха ", съобщи Нетаняху.

" А заплахата съществува. Там, в северната част на Газа, се водят боеве "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР