Израелският премиер Бенямин Нетаняху определи вчерашните си разговори в Сочи

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху определи вчерашните си разговори в Сочи
Коментари Харесай

Израел: Никога не сме били толкова близки с Русия

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху дефинира вчерашните си диалози в Сочи с съветския президент Владимир Путин като значими за сигурността и стабилността в Близкия изток. Израелският държавен началник съобщи това в обява на страницата си във Facebook, съобщи ТАСС.

" Важна за сигурността среща с президента на Русия Владимир Путин. Отношенията сред страните ни в никакъв случай не са били толкоз близки. Нашите връзки помогнаха да бъдат предотвратени непотребни рискови произшествия. Това е значим съставен елемент от стабилността в района ", написа израелският министър председател.

Руският президент Владимир Путин и израелският министър председател Бенямин Нетаняху се срещнаха в Сочи, малко преди предварителните израелски парламентарни избори на 17 септември. Нетаняху посочи смисъла на съдействието сред военните на двете страни, което е доста значим детайл от стабилността на целия район. Според Нетаняху съгласуването на дейностите на военните на двете страни е изключително значимо в този момент, защото през последните месеци внезапно са зачестили опитите на Иран да употребява територията на Сирия за офанзиви против Израел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР