Израелският премиер Бенямин Нетаняху може съвсем скоро да се сблъска

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху може съвсем скоро да се сблъска
Коментари Харесай

Нетаняху на път да влезе в затвора за корупция?

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху може напълно скоро да се сблъска челно с израелското правораздаване, откакто се появи информация, че министърът на правораздаването на Израел публично ще изиска израелският министър-председател да бъде наказан поради корупция и корист с въздействие що се отнася до медийния бранш в страната.
Информацията за вероятната стъпка беше тиражирана от израелската телевизия " Канал 10 ", оповестява Агенция " Фокус ". Според данните някогашният медиен консултант на семейство Нетаняху е показал нова информация по делото против израелския министър председател. Става въпрос за текстови известия, пратени от брачната половинка на Нетаняху - Сара, до притежателя на телекомуникационната компания Bezeq Шаул Елович. С тези известия Сара се е оплакала от публикуването на " неуместен " отчет на уеб страницата Walla.
Оказва се, че Сара е контактувала с Елович единствено ден откакто Нетаняху споделя " да " на договорката, с която Bezeq и телевизионната компания Yes се сплотяват. Освен всичко друго, новият медиен конгломерат получава огромни данъчни отстъпки след образуването си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР